kunstgras_onderhoud

Een passend advies van Kunstgras Westland staat garant voor 0% omkijken. 100% plezier.

Kunstgras Westland is uw partner om uw kunstgras leverancier te zijn. Wij zijn gevestigd in Monster en vanuit hier bezorgen wij klanten in heel Nederland en België kunstgras met 0% omkijken. 100% plezier. Kunstgras Westland is door Justin van den Berg opgericht. Justin is verantwoordelijk voor de inkoop, advisering, verkoop, aanleggen en onderhoud. Met een team van ervaren kunstgrasspecialisten staan ze voor u klaar met een advies op maat, passend bij uw wensen en budget.

Al het kunstgras dat wij leveren, wordt in Nederland geproduceerd en staat voor goede kwaliteit. Alle soorten zijn brandvertragend. Wij beschikken over vakkundig personeel dat voor u het kunstgras aanlegt met 0% omkijken.

U kunt er vanuit gaan dat, wanneer u kunstgras koopt bij Kunstgras Westland, de service voorop staat. De wensen van u als klant worden nageleefd. Onze visie is dat alles start bij een passend advies. Kunstgras aankopen zonder advies staat niet garant voor 0% omkijken. 100% plezier. Koop uw kunstgras bij een ervaren kunstgrasspecialist om minstens 10 jaar plezier te hebben van uw kunstgras.

Maak kennis met Kunstgras Westland!

Wij geven u graag een passend advies! 

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de projecten waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.