Kunstgras sportveld

Kunstgras sportveld voor indoor & outdoor sportactiviteiten.

Binnen de sportwereld is het creëren van een kunstgras sportveld een vak apart. Kunstgras wordt tegenwoordig veel toegepast in diverse sporten, zowel indoor als outdoor. Hierbij hoeft niet alleen gedacht te worden aan sportvelden van voetbal en hockey. Denk ook eens aan een golf green in de tuin om goed te kunnen oefenen op het korte golf werk of aan sportscholen die kunstgras als vloerbedekker plaatsen. Kunstgras Westland is uw partner om het beste kunstgras sportveld voor uw sport te adviseren en aan te leggen! 

Kunstgras sportvelden voor elke gewenste sport

Om een sport goed op een kunstgras sportveld te kunnen beoefenen, is het belangrijk om kunstgras te nemen waarop de bal goed rolt. Dit kan door een kortpolig soort kunstgras te nemen. Hiernaast moet er ook op gelet worden dat er een goede demping is bij het spelen van het spel. Dit valt uiteen in de keuze van het soort kunstgras en een goede valdempingsmat (drainagemat met valdemping). Om u te helpen in uw zoektocht naar het voor uw sport geschikte kunstgras, geven wij u graag advies op maat. Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden alle wensen en mogelijkheden op een rij gezet. Zo komen wij uiteindelijk tot gepast advies voor een kunstgras sportveld waarop u uw sport met 100% plezier kunt uitvoeren.

Kunstgras Westland ontzorgt

Bij Kunstgras Westland ontzorgen wij u graag. U kunt ervoor kiezen om delen van de werkzaamheden zelf uit te voeren, maar u kunt ook het aanleggen van het kunstgras sportveld geheel aan ons overlaten. Indien gewenst kunnen wij ook het oude gazon uit uw tuin of van de beoogde locatie verwijderen. Hierdoor heeft u er 0% omkijken naar. Kunstgras staat erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Voor een goed behoud van uw kunstgras sportveld raden wij echter wel aan om eenmaal per jaar kunstgras onderhoud uit te (laten) voeren. Uiteraard kunt u ook hiervoor bij Kunstgras Westland terecht!

Uw sport uitvoeren op kunstgras?

Neem contact op en wij geven u een
passend advies.

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de sportvelden waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.