Kunstgras speelveld

100% plezier met een speelveld van kunstgras.

Buitenspelen is voor kinderen heerlijk, maar dit wordt nog leuker als uw (klein)kinderen heerlijk op een mooi groen kunstgras speelveld spelen. Kunstgras Westland geeft niet alleen advies voor het vinden van het juiste kunstgras voor uw speelveld, maar wij zijn tevens uw specialistische partner voor het aanleggen en onderhouden hiervan.

Veilig spelen op een kunstgras speelveld

Om goed te kunnen spelen op een kunstgras speelveld, is het belangrijk om kunstgras te kiezen waarop een bal goed rolt, zodat een potje voetbal of hockey geen probleem is. Dit kan door een kort soort kunstgras te nemen of door het kunstgras bij de aanleg in te strooien met zand. Hiernaast moet er ook op gelet worden dat de kinderen zacht vallen. Dit valt uiteen in de keuze van het soort kunstgras en een goede valdempingsmat.

Door een persoonlijk gesprek kunnen wij u een passend advies geven voor uw speelveld. U wilt immers niet alleen het mooiste, maar ook het meest geschikte kunstgras kopen voor uw speeldveld. Daarnaast leggen wij u ook uit hoe het kunstgras wordt aangelegd en hoe het onhouden dient te worden.

Kunstgras Westland ontzorgt

Bij Kunstgras Westland ontzorgen wij u graag. Zo kunnen wij uw oude gazon uit uw tuin halen en verzorgen we de gehele aanleg van het kunstgras speelveld. Hierdoor heeft u er 0% omkijken naar. Daarnaast staat kunstgras erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Voor een goed behoud van uw kunstgras speelveld raden wij echter aan om wel eenmaal per jaar kunstgras onderhoud uit te (laten) voeren. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij Kunstgras Westland terecht.

Ook een heerlijk kunstgras speelveld
voor uw (klein)kinderen?

Neem contact met ons op en u ontvang
een passend advies.

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de speelvelden waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.