Kunstgras dakterras

Een kunstgras dakterras met 0% onderhoud

Uw dakterras met kunstgras bekleed, zonder onderhoud en optimaal kunnen genieten van uw dakterras. Wij zijn uw partner om u advies te geven over het meest geschikte kunstgras en uw kunstgras dakterras aan te leggen. 

Zacht kunstgras en goede zichtlijnen

Er zijn veel soorten kunstgras te koop, echter is niet elk soort geschikt voor een dakterras. Zo kunt u het kunstgras niet direct op het dakleer plaatsen, maar adviseren we om een drainagemat eronder te plaatsen. Dit voorkomt lekkages. Daarnaast geeft de drainagemat ook een zacht gevoel en kunt u heerlijk met uw blote voeten over uw dakterras lopen. De drainagemat zorgt tevens dat de doordrukplekken van uw tuinmeubilair niet blijvend in uw kunstgras staan. Voor een kunstgras dakterras adviseren wij om een niet al te hoog soort kunstgras te kiezen.

Door een persoonlijk gesprek geven wij u advies op maat voor uw dakterras. Zo geven we u het beste advies om het mooiste kunstgras voor uw dakterras te kopen. Daarnaast wilt u ook weten hoe het wordt aangelegd. Op al deze vragen geeft Kunstgras Westland u antwoord. U kunt zelf het kunstgras plaatsen, maar u kunt ook volledig uw kunstgras laten leggen door onze professionals.

Ook kunstgras kopen voor uw dakterras?

Neem nu contact met ons op en we staan
graag voor u klaar met een advies op maat!

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de dakterrassen waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.