Kunstgras winkel

Van etalage tot vloerbedekker, kunstgras staat overal in uw winkel!

Een mooie groene uitstraling in uw winkel, in de vorm van een oefenveldje in een sportwinkel tot een etalage die voor het seizoen omgetoverd wordt met kunstgras, alles is mogelijk! Wij zijn uw partner om u advies te geven over het meest geschikte kunstgras en voor kunstgras laten leggen in uw winkel.

Van vloeren tot muren in allerlei kleuren

Niets is leuker dan in de sportwinkel de nieuwe hockeystick uitproberen op een kunstgras gazon. Maar ook om uw winkel passend in het jaargetijde van kunstgras te voorzien, als decoratie voor de winkel of etalage, is geen probleem voor Kunstgras Westland. Belangrijk bij de keuze voor kunstgras, is de gebruiksintensiteit. Kunstgras heeft een lange levensduur en behoud een mooie groene uitstraling. Maar het kunstgras kan uiteraard ook als tijdelijke decoratie dienen.

Kunstgras advies op maat

Door een persoonlijk gesprek geven wij u een advies op maat voor kunstgras in uw winkel. Zo geven we u het beste advies om het mooiste kunstgras te kopen binnen uw wensen en gebruiksintensiteit. Daarnaast wilt u ook weten hoe het wordt aangelegd. Op deze vragen geeft Kunstgras Westland u antwoord. Zo kunnen wij de gehele aanleg van het kunstgras verzorgen. Hierdoor heeft u er 0% omkijken naar. Daarnaast staat kunstgras erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Wat nog gemakkelijker is, u kunt het kunstgras gewoon met de stofzuiger schoonhouden.

Op zoek naar kunstgras voor uw winkel?

Neem contact op en wij geven u een passend advies. 

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de winkels waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.