Kunstgras tuin

Kunstgras voor in de tuin

Op zoek naar mooi groen kunstgras voor uw tuin, met weinig onderhoud en wat niet van echt gras is te onderscheiden? Dan moet u kunstgras kopen bij Kunstgras Westland. Als specialist kunt u bij ons terecht voor advies over het te gebruiken kunstgras voor uw tuin en kunnen wij tevens uw kunstgras aanleggen en onderhouden.

Welk soort kunstgras is geschikt voor mijn tuin?

In Nederland en België zijn vele soorten kunstgras te verkrijgen, maar niet elk soort is geschikt voor de tuin. Door een persoonlijk gesprek geven wij u gericht advies. Dit advies gaat over het gebruik van het gras; spelen er kinderen op, heeft u huisdieren, welke zichtlijnen zijn er en nog veel meer. Zo geven we u het beste advies om het mooiste kunstgras te vinden voor uw tuin. Daarnaast geven wij u uitleg over hoe het moet worden aangelegd, hoe lang het aanleggen duurt en hoe het kunstgras onderhouden dient te worden. Zo heeft u volledig inzicht in wat u kunt verwachten wanneer u op zoek bent naar kunstgras voor uw tuin.

Kunstgras Westland ontzorgt

Bij Kunstgras Westland ontzorgen wij u graag. Zo halen wij uw oude gazon uit uw tuin en verzorgen we de gehele aanleg van het kunstgras. Uiteraard wordt bij het aanleggen eerst stabilisatiedoek en vervolgens pas het kunstgras geplaatst. Daarnaast staat kunstgras erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Kunstgras hoeft niet gemaaid te worden, maar voor een goed behoud heeft het kunstgras in uw tuin eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling nodig. Uiteraard kunt u ook hiervoor bij de specialisten van Kunstgras Westland terecht.

Ook kunstgras kopen voor uw tuin?

Neem nu contact met ons op en we staan
graag voor u klaar met een advies op maat!

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de tuinen waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.