Kunstgras speeltuin

Jaarrond een groen kunstgrasgazon in de speeltuin.

Kinderen spelen graag in een speeltuin. Nog leuker is dit als de speeltuin jaarrond voorzien is van een groen kunstgrasgazon. Kunstgras Westland is uw specialistische partner voor diverse soorten (en kleuren) kunstgras voor uw speeltuin. Wij geven niet alleen advies op maat bij het vinden van het meest geschikte product, u kunt ook onze hulp inroepen voor het aanleggen en onderhouden van het kunstgras in uw speeltuin.

Veilig spelen met kunstgras in uw speeltuin

Kunstgras in een speeltuin heeft een aantal voordelen. Zo geeft het kunstgras een zachte demping als kinderen van een speeltoestel vallen. Dit maakt dat de speeltuin veilig is. Binnen het assortiment zijn gekleurde valdempende ondergronden beschikbaar, waarmee aan alle veiligheidseisen wordt voldaan. Echter, ook met slecht weer blijft het kunstgras een mooie uitstraling hebben. Een ander voordeel van kunstgras in de speeltuin, is dat er geen speelplekken ontstaan. Het gras blijft overal mooi egaal. Voor speeltuinen zijn diverse soorten kunstgras die wij adviseren, zodat u het langst plezier beleeft aan het kunstgrasveld. Zowel bij indoor als outdoor speeltuinen is kunstgras een mooie oplossing.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen wij samen met u bepalen wat het beste kunstgras is voor uw speeltuin. Daarnaast geven wij u graag uitleg over hoe u het kunstgras kunt aanleggen en hoe het onderhoud uitgevoerd moet worden.

Kunstgras Westland ontzorgt

Bij Kunstgras Westland ontzorgen wij u graag, maar u heeft de regie in handen. U bepaalt wat u zelf doet en wat u het liefst aan ons overlaat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het oude gazon uit uw de speeltuin halen en kunnen wij de gehele aanleg van het kunstgras verzorgen. Uiteraard, als het een buitenspeeltuin is zonder valdemping, wordt bij het aanleggen eerst stabilisatiedoek en vervolgens het kunstgras geplaatst. Hierdoor heeft u er 0% omkijken naar. Daarnaast staat kunstgras erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Voor een goed behoud van het kunstgras in uw speeltuin, raden wij echter aan om eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling uit te (laten) voeren. Uiteraard kunt u hiervoor ook bij Kunstgras Westland terecht.

Een speeltuin met jaar
rond groen kunstgras?

Neem contact op en wij geven u een
passend advies. 

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de speeltuinen waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.