Kunstgras evenementen

Uw evenementen op een mooi groen kunstgras gazon georganiseerd

De aankleding van een evenement is belangrijk. De uitstraling moet passen bij het thema of concept van uw evenement. Kunstgras is een goed product om uw eventvloer of eventmuur mee te bekleden. Wij zijn uw partner om u advies te geven over kunstgras en uw kunstgras aan te leggen bij evenementen.

Van 1 m2 tot 10.000 mkunstgras

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Wij kunnen u ondersteunen bij het leveren van 1 m2 meter kunstgras als tafelloper, 10 m2 voor een groene loper of 10.000 m2 kunstgras om de gehele eventvloer mee te bekleden. Maar wij denken ook verder dan alleen de vloer. Ook muren of meubels kunnen bekleed worden met kunstgras. Wij denken graag creatief met u mee om kunstgras binnen het evenement te gebruiken. Doordat een evenement één of meerdere dagen duurt, heeft u kunstgras nodig wat prijstechnisch interessant is en een mooie uitstraling behoudt. Kunstgras tijdens een evenement kan zowel indoor als outdoor geplaatst worden.

Door een persoonlijk gesprek geven we u een advies voor uw kunstgras tijdens uw evenement. Zo geven we u het beste advies om het mooiste kunstgras te kopen. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen om het kunstgras te plaatsen op het evenement en na afloop weer te verwijderen. Afhankelijk van de status van het kunstgras kan bepaald worden of het kunstgras bewaard of vernietigd wordt. Hierdoor heeft u er 0% omkijken naar.

Benieuwd hoe kunstgras
binnen uw evenement past?

Neem contact op en wij geven u een
passend advies.

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de evenementen waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.