Kunstgras bedrijf

In een groene omgeving werken, dat kan met kunstgras!

Bedrijven worden steeds creatiever met het inrichten van een kantoor, vergaderruimte, boardroom, kantine, entree en nog veel meer. Kunstgras is een nieuwe toepassing die hiervoor steeds vaker wordt ingezet. Kunstgras geeft een natuurlijke uitstraling aan het bedrijf. Wij zijn uw partner om u advies te geven over kunstgras en uw kunstgras aan te leggen.

Van vloeren tot muren in allerlei kleuren

Vanuit een ontwerp van een interieurstylist wordt een kunstgras vloer of muur bedacht. Om aan dit ontwerp te voldoen, is kunstgras een prima oplossing. Indien u het juiste soort kunstgras gebruikt, heeft u er lang plezier van. Wanneer u met een bureaustoel over het kunstgras moet rollen, adviseren wij een kort soort kunstgras. Dit zodat er geen strepen of verloop in het kunstgras ontstaat. Kunstgras voor bedrijven kan in diverse kleuren, zoals groen, blauw, rood, wit en zwart. 

Door een persoonlijk gesprek geven wij u een advies voor uw kunstgras in uw bedrijf. Zo geven we u het beste advies om het mooiste kunstgras te kopen. Daarnaast wilt u ook weten hoe het wordt aangelegd. Op deze vragen geeft Kunstgras Westland u antwoord. Zo kunnen wij de gehele aanleg van het kunstgras verzorgen. Uiteraard wordt bij het aanleggen bekeken hoe het beste het kunstgras geplaatst kan worden. Wanneer er een houten of betonnen ondervloer is, wordt het kunstgras verlijmd. Hierdoor heeft u er 0% omkijken naar. Daarnaast staat kunstgras erom bekend dat het weinig onderhoud nodig heeft. Wat nog gemakkelijker is, u kunt het kunstgras gewoon met de stofzuiger schoonhouden.

Uw bedrijf voorzien van kunstgras met
een mooie uitstraling zonder omkijken?

Neem contact op en wij geven u
een passend advies.

KUNSTGRAS OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk de bedrijven waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.