Kunstgras in de sportschool

Sportschool kunstgras: stevig, sterk en slijtvast!

Kunstgras met een korte vezel zien we steeds vaker terug in de sportschool en dan met name in het crossfit en bootcamp gedeelte. Logisch eigenlijk, want een kunstgrasmat is een heerlijke zachte ondergrond om op te trainen. Daarnaast behoudt het zijn stevigheid, is de mat sterk, slijtvast en duurzamer dan ander kunstgras.

Ideaal dus voor fitnessactiviteiten, waarbij dagelijks gebruikgemaakt wordt van zware sportattributen en -apparaten. Extra fijn: het kunstgras is onderhoudsarm en makkelijk te reinigen met een stofzuiger, wel zo hygiënisch voor de bezoekers van uw sportschool!

 

Meer over kunstgras in uw sportschool?

Laat hier uw telefoonnummer achter
 en wij nemen contact op.
 


Kunstgras voor de power sled, crossiftbox, hiitbox, bootcampruimte en sprinttracks

Of u nu binnen een kunstgrastrack aan wilt leggen om met de powersled op te trainen of buiten een sprinttrack wenst om sprints te trekken, bij Kunstgras Westland is bijna alles mogelijk! Van cijfers, tot belijning en zelfs uw eigen logo van kunstgras, wij verwerken het naadloos in uw kunstgrasmat. Onze specialisten snijden uw wensen erin, zodat er geen slijtage is van de belijning. Zo ziet uw track er altijd strak uit.

Tip: Wilt u een wat luxere uitstraling van uw sportschool? Kies dan voor de combinatie van meerdere kleuren kunstgras, schitterend!

Uw sportschool straalt een bepaalde mate van comfort, luxe of sportiviteit uit en dat wilt u natuurlijk zo houden. Dat kan perfect met het kunstgras van Kunstgras Westland: wij leveren en leggen de baan in iedere gewenste kleur, zodat uw interieur uniek blijft. De kleuren die wij kunnen leveren:

  • Zwart
  • Groen
  • Wit
  • Blauw
  • Rood
  • Geel


Ruime ervaring met de aanleg van kunstgras in sportscholen

Wij raden u aan om het kunstgras volledig op de ondervloer door ons te laten verlijmen, zodat het kunstgras goed vast blijft liggen. In sommige gevallen is het daarentegen weer aan te raden om eerst een dempende ondervloer te gebruiken. Wij komen graag eerst vrijblijvend langs om u van deskundig advies te voorzien!

Onze kunstgrasspecialisten hebben ruime ervaring met de aanleg van verschillende banen en hebben onder andere al het kunstgras gelegd voor deze sportscholen en interieurontwerpers:

Vrijblijvend advies op uw locatie?

Neem contact met ons op
om een afspraak in te plannen.

BEL MET JUSTIN

Bekijk de sportscholen waar wij al 0% omkijken. 100% plezier hebben geleverd.